Si uite asa am ajuns in faza 0. mai avem cateva zile si plecam. Se pare ca timpul a trecut mai repede decat am crezut noi asa ca e cazul sa revenim cu ultimele detalii privind plecare.
20-21-22 ne gasiti la intrunirea moto BlackHelmets de la Manesti,Jud Dambovita.
Pe 22 seara vom reveni in Bucuresti unde ne asteapta bagajele deja facute.
Pe 23 dimineata la ora 08.00 vom fi in parcarea KFC Baneasa, din fata magazinului IKEA unde ne bem cafeaua si facem pozele dinainte de plecare. Ne strangem mana si ne uram Drum Bun si Asfalt Uscat, incalicam pe Bavarez iar la 09.00 ii dam bice pe DN1 spre Brasov – Sibiu – Orastie.
In apropierea localitatii Orastie vom campa, in apropierea unei pensiuni ( pentru cei care nu vor sa doarma la cort sa se poata caza langa noi).
Pe 24 dimineata ridicam tabara in jur de 09.30 iar la 10.00 cel tarziu vom fi in miscare spre Arad- Nadlac pe unde vom iesi din tara spre Budapesta.
Primele 2 zile vor fi mai grele sau mai lungi, adica cam 400km pentru ca incepand cu 25.Mai sa trecem la programul de vara, 250km/zi si multe opriri pentru vizite si fotografi.
Toti cei care vor sa ne insoteasca sau sa ne intimpine pe drum au la dispozitie atat informatiile pe care le vom pune periodic pe facebook si pe site-ul expeditiei cat si localizarea noastra prin intermediul GPS-traker-ului pe care il avem montat pe motocicleta si finantat de AMS – Global.
Multumim pentru sustinerea oferita, multumim pentru vizualizari si multumim anticipat pentru gandurile bune.
Iar daca intr-un moment de fericire vreti sa ne sustineti, aveti la dispozitie un cont, este trecut pe site, cu toate datele necesare.
Multumim
world ride

facebooktwittergoogle_plus

Comments

comments