Luni, sau mai bine zis AMR 7 zile…sau aproape 6.

Astazi ne-am intalnit cu Ionut, reprezentatul BMW Motorrad Romania, un tip super de treaba care a incercat sa ne ajute si a reusit. Practic el a completat ultima piesa din puzzel-ul echipamentului si al expeditiei.

Cum? Pai am primit fiecare cate o pereche de cizme moto, BMW exact cum ne doream si ce ne trebuia.

20160516_211621

 

Pe langa asta, cam pe unde vom avea nevoie, in functie de cum se va simti Bavarezu’ , vom beneficia de un mic suport tehnic si eventual service. Cu alte cuvinte, pe langa cluburile moto si prietenii din jurul lumii, avem inca un partener de incredere care ne-a intins o mana de ajutor.

Multumim mult Ionut,  pentru surpriza placuta. Si multumim BMW Motorrad pentru suportul oferit.

In alta ordine de idei, cu pregatirile am terminat. Complet. Bagajul este facut si gata de incarcat pe Bavarez’. Echipament complet si alte accesorii Hevik si Kappa, genti marca MotoMus, gume Dunlop, UnitedMotors si Motorai, Motul, MotoTehnica si Ambulanta Moto, SlowRiders, FreeRiders, Valah Motors , Fenrir Lions, MotoNest, Zumex, AMS , SKR SuperBikes si nu in ultimul rand, familia BlackHelmets, frati de cruce si de 2 roti. Cu totii au sarit in sprijinul nostru si pentru asta le multumim din suflet.

Pana in prezent am reusit sa strangem foarte multe informatii si contacte pentru expeditie, iar teoretic totul ar trebui sa fie impecabil. Bavarezu’ este in stare fizica de zile mari iar noi suntem dornici de aventura.

Stateam cu Diana si ne gandeam ca a sosit atat de repede clipa ca parca ieri abia incepeam sa facem planurile de drum iar acum suntem pregatiti sa sarim in sa si sa ii dam gaz in jurul lumii.

Maine seara (marti 17.05.2016) ne vom duce la Journey Pub si apoi vom merge la Manesti pentru Intrunirea Moto BlackHelmets. Dupa intrunire revenim in Bucuresti iar luni dimineata va asteptam intre 08.00-09.00 sa bem cafeaua in parcarea din Baneasa pentru ca apoi sa pornim la drum.

Primii 400 de km vor fi fantastici. Apoi la Orastie cand usor usor ne vom desparti de grupul care ne conduce vom constientiza plecarea. Dar impreuna ne vom tine tare si peste 2 ani va asteptam in vama Giurgiu sa ne conduceti inapoi spre casa.

Inca o data va multumim din suflet pentru sustinere, pentru faptul ca aveti incredere in noi si ne sprijiniti in aceasta expeditie.

Promitem sa tinem la zi acest site (sau cum gasim un wi-fi facem up-date). Oricum si eu si  Diana am inceput sa scriem despre aceasta expeditie, iar rezultatul va fi unul palpitant.

Cam atat momentan. Daca va incanta ideea sa ne fiti alaturi si sa ne sprijiniti, acum sau ulterior, pe site va stau la dispozitie 2 conturi, in lei si euro. Cum am mai zis, fiecare leu conteaza ;)

facebooktwittergoogle_plus

Comments

comments