d

25 de ani, iar varsta de 26 de ani cine stie pe unde in lume o voi sarbatori? Fire vesela si aventuroasa, iubitoare de tot ce inseamna arta, muzica, istorie. Lasa-ma intr-un muzeu fara apa si mancare si supravietuiesc fara probleme. Ador natura, miscarea si sportul. Fosta practicanda de arte martiale si handbal, acum sunt axata pe fitness, jogging, inot, drumetii montane si plimbari cu motocicleta.

Ca si experienta, sunt un fost economist-corporat(r)ist, care a activat in diverse corporatii in ultimii 4 ani. Pe principiul ca niciodata nu stii unde te poarta pasii, iar schimbarea tine doar de tine in cazul in care esti nefericit cu tine insuti si cu starea ta actuala, in prezent sunt barman-planificator de evenimente-mini contabil-administrator la un bar moto-rock pe care il detin impreuna cu Florin. Cand iubesti ceea ce faci, atunci te simti cu adevarat implinit si niciun efort nu e prea mare!

Care va fi contributia mea in acest tur al lumii, in calitate de pasager? Pai…vorbesc 4 limbi straine (engleza, franceza, spaniola si portugheza), cant mult (desi se sparg geamurile in jurul meu cand o fac), prind niste cadre foarte bune de pe saua pasagerului, ma orientez bine in spatiu, rezist la drum lung, am o memorie vizuala foarte buna, sunt omul cu medicamentele, apa, cafeaua si muzica!

Mai presus de toate este ca iubesc sa vad lumea din saua pasagerului. Ador racoarea diminetilor, cand stergi saua de roua, cand simti orice variatie de temperatura sau miros, cand iti mai stragi un pic bandana in jurul gatului ca sa nu intre vreun firicel de vant.

Viata e o aventura si merita traita din plin. Carpe diem!

facebooktwittergoogle_plus

Comments

comments