Surpriza de Paste. Iepurasul a venit incarcat cu echipament moto asa cum ne promisese Tony , omul din spatele GentiMoto.ro

Pe langa combinezoane de ploaie, genti  de bagaje Kappa, manusi, pantaloni si geci Hevick am primit chiar si echipament termic, bineinteles tot Hevik, echipament care mai mult ca sigur o sa ne fie de folos, mai ales in nopti mai racoroase sau atunci cand vom strabate intinsa Mongolie sau Rusia.

Motorul a fost si el echipat cu un parbriz nou nout, dublu, cu inaltator, proiectoare si bara de ghidon pentru accesorii precum GPS sau priza de alimentare.

Per total, Hevick e scris cam pe peste tot pe echipamentul nostru.

kappa

Plus de asta echipa Kappa, la solicitarea lui Tony (GentiMoto.ro) au promis ca in cazul in care vom intampina probleme cu echipamentul il vor schimba de urgenta.

Sincer nu cred ca o sa fie nevoie, mai ales la calitatea lui. Atat gecile cat si pantalonii sunt compuse din 3 straturi de protectie, detasabile. Protectie de vant, ploaie si frig.

Din curiozitate, tot a fost vremea ploioasa am iesit sa le testam. Dupa o zi intreaga de mers in tricou cu maneca scurta si geaca moto, prin ploaie, seara cand am ajuns acasa eram ud in cizme dar prin echipament nu a trecut nici-o picatura.

Arata bine, se simte bine, e calduros si super confortabil.

Suntem mai mult decat fascinati de el.

logo_hevik_scheda

Multumim pentru surpriza placuta Tony ( GentiMoto.ro ) . Totul a venit intr-un moment in care ne cam terminam sperantele pe partea asta. Multumim mult pentru sustinere.

cart_1

facebooktwittergoogle_plus

Comments

comments